Úvod » Mladší žáci (U13) » 2021/2022

Mladší žáci na zimním turnaji 3+1 20.2. 2022 v nafukovací hale v Pardubicích

publikováno 20.02.2022 (aktualizováno 22.02.2022)

report ze zimního turnaje minihokejbalu

Mladší žáci na zimním turnaji 20.2. 2022 v Pardubicích

Mladší žáci se v improvizované sestavě představili v nafukovací hale v Pardubicích. První zápasem po delší pauze bylo hned "bratrovražedné" derby s Jihlavou. Výhodou pro buldoky mohlo být to, že pro Jihlavu to již bylo třetí utkání. Opak byl však pravdou. Než se buldoci pořádně probrali ze zimního spánku tak prohrávali s rozehraný soupeřem 0:3. Tak skončila i první půle, kdy soupeř byl všude dříve, hrál velmi aktivně a zaslouženě vedl. Promluva v kabině o přestávce pomohla a do druhé půle nastoupil tým buldoků daleko aktivněji. Převahu buldoci potvrdili snižující brankou na 3:1, kdy se po přihrávce Radka Kočaříka z poza branky prosadil debutující Adam Kowalczyk, který skóroval tedy hned v prvním zápase na prvním turnaji. Nicméně po chvíli se prosadila po jednom z mála výpadů v druhé půli Jihlava a opět zvýšila na rozdíl tří branek. Následně buldoci snížili Radkem Kočaříkem, po individuální akci přes celé hřiště zakončené střelou do pravého horního rohu, na 4:2. Následně snad z druhé akce v druhém poločase se opět prosadila Jihlava. Jihlavu podržel skvěle chytající Dominik Raučina, kterého dokázal po individuální akci až z obranného pásma přesnou střelou do šibenice překonat již jen Ondřej Matějka. Bulldogs Brno - Jihlava 3:5.

Do druhého zápasu buldoci trochu přeházeli sestavu, nicméně do zápasu s Rangers Opočno opět nevstoupili dobře a jako první inkasovali. Po obdržené brance se ale vývoj utkání úplně otočil a buldoci svého soupeře začali jasně přehrávat. Soupeře načal dvěma góly Radek Svoboda a pak se probudila i první lajna a nově vytvořený útok Ondřej Matějka - Radek Kočařík, tentokrát se vzadu hrajícím Antonínem Jůzou začal úřadovat. 4 góly vstřelil pravděpodobně v životním zápase Ondra Matějka, kdy těžil z přihrávek Radka Kočaříka a Antonína Jůzy. Přihrávková akce po ose Jůza, Kočařík a skórující Matějka pak patřila určitě k nejhezčím akcím dne. Další dva góly ke třem přihrávkám v tomto zápase přidal Radek Kočařík. Jeho gól po přihrávce Antonína Jůzy po střele z první i individuální akce, kdy připravil snadnou pozici pro skórování Ondry Matějky jsou tentokrát zachyceny na videu, které bude přiloženo k tomuto příspěvku. Bulldogs Brno - Opočno 8:1.

V posledním zápase buldoci nastoupili proti Hradci Králové a jeho žlutému týmu. Toto utkání mělo výrazně vyšší tempo než to předchozí a oba soupeři byli poměrně dost nažhaveni. Skóre otevřel po individuální samostatné akci Radek Kočařík, kdy se prosadil po úniku bekhendovým blafákem. Soupeř ovšem rychle vyrovnal. Po faulu měl možnost samostatného nájezdu Radek Kočařík a nezaváhal, když se opět prosadil po klice do bekhendu. Soupeř ale znovu vyrovnal. V následném sledu docházelo v prvním poločase k rychlým změnám skóre, kdy za buldoky se dalekonosnými střelami prosadili dvakrát Adam Kowalczyk a jednou Ondřej Matějka a divoký a energií nabití první poločas po přestřelce skončil 5:5. Na začátku druhého poločasu se po stečované střele míček dotkl stropu, což rozhodčí neviděl, stejně jako následný útočný faul a rozhozená buldočí obrana inkasovala. Pěkné utkání s parametry play-off, ale následně dostalo kaňku, kdy se jeden z klíčových hráčů buldoků nechal vyprovokovat a po zákeřném faulu, kdy oplácel úder soupeři, se nechal zbytečně vyloučit do konce utkání. Místo faulu bylo nařízeno trestné střílení, nicméně díky pošťuchování dostali stejnou šanci i buldoci. Soupeř jako první proměnil a následně za buldoky Ondra Matějka trefil bohužel jen spojnici a soupeř utekl do vedení 7:5. Což byl zlomový moment zápasu. Buldokům se rozpadla první lajna, která dokázala někdy snad i s více jak o hlavu většími soupeři držet krok a navíc jim zůstalo do pole jen 5 hráčů, kteří následně více řešili vyloučení svého hráče než samotnou hru. Tím se soupeř dostal do fyzické a psychické výhody, kterou následně začal promítat i do skóre, které začalo narůstat a zastavil se až na 11 gólech. Zde se opět potvrdilo co s celým týmem může udělat jedno zbytečné vyloučení, které z krásného a vyrovnaného utkání překlopí zápas výrazně na jednu stranu. Bulldogs Brno - Hradec Králové žlutí 5:11.

Buldoci se představili v následující sestavě :

R. Kočařík, O. Matějka, A. Jůza

R. Svoboda, J. Svoboda, A. Kowalczyk

D. Maršálek

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz