Úvod » Mladší žáci (U13) » 2021/2022

"Zlatí" mladší žáci 17.11. 2021 v Malenovicích (1. místo)

publikováno 17.11.2021 (aktualizováno 01.03.2022)

report z vítězného turnaje

"Zlatí" mladší žáci v Malenovicích

Na státní svátek ve středu 17.11. se mladší žáci vydali na turnaj do Malenovic, kde se střetli s domácím týmem, Karvinou a Ostravou - Porubou.

V prvním zápase se proti domácím buldoci ujali v polovině první půle vedení po gólu Antonína Jůzy, který díky buldočímu důrazu dotlačil míček do branky pomalu i s domácím brankářem. V bojovném a vyrovnaném utkání na místním asfaltu se domácím podařilo v 8. minutě vyrovnat a v polovině druhé půlky šli domácí dokonce do vedení. Proti urostlým domácích hráčům a hráčkam se buldoci hůře prosazovali a když už to vypadalo, že buldočí mladší žáci poprvé letos prohrají s někým jiným než Kyjovem jim pomohl domácí hráč. Ten po závaru před domácí brankou v brankovišti sevřel v brankovišti míček a rozhodčí dle pravidel nařídil trestné střílení. To bravurně proměnil David Potůček a v předposlední minutě tak vyrovnal. Další gól již nepadl a tak o vítězi musely rozhodnout samostatné nájezdy. Za buldoky hned první proměnil opět David Potůček, kterého napodobil Antonín Jůza a svůj nájezd také proměnil. Při nájezdech Radka Kočaříka (trefil konec brankářovi hole) a Matěje Příkazského (po oklamání brankáře netrefil prázdnou branku) měl domácí gólman velké štěstí. Naopak Petře Loubalové se nájezd nepovedl a jelikož domácí také dvakrát skórovali, tak se po sérii 5 nájezdů nerozhodlo. Pořadí se otočilo a úspěšný hráč Malenovic tentokrát jako první buldočího gólmana nepřelstil a tak svým třetím proměněným nájezdem mohl o vítězství buldoků rozhodnout David Potůček. Bulldogs Brno - Malenovice 3:2 sn

I druhé utkání s Karvinou bylo tentokrát vyrovnané a dlouho se žádný tým nemohl prosadit. Když už se buldokům na začátku druhé půle podařilo vstřelit branku, tak ihned po buly a 8 sekundách bylo vyrovnáno na 1:1. V 16. minutě se pak buldoci prosadili ještě jednou a tentokrát si již výsledek pohlídali. Bulldogs Brno - Karviná 2:1.

V posledním podzimním zápase se buldoci utkali s Porubou. V tomto zápase šlo o jednoznačnou záležitost a Buldoci zvítězili poprvé v sezóně dvouciferným výsledkem a s podzimem se rozloučili nevídanou kanonádou. V zápase bylo vidět kromě individuálních akcí i pár pěkných kombinací do prázdné branky. Čest soupeři, který přijel, kromě starších holek i se třemi velmi mladými hráči a především malinkým gólmanem, a po předchozí absenci se tohoto turnaje vůbec zúčastnil a umožnil tak buldokům si zahrát podruhé v této sezóně vzájemný zápas. Bulldogs Brno - Poruba 13:0.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery