Úvod » Mladší žáci (U13) » 2021/2022

Turnaj mladších žáků ve formátu 3+1 10.10. 2021 v Přelouči (neoficiálně 2. místo)

publikováno 10.10.2021 (aktualizováno 01.03.2022)

report z turnaje ve formátu minihokejbalu 3 hráči v poli + brankař

Mladší žáci na turnaji v Přelouči

 

10.10 se tým mladších žáků buldoků vydal na turnaj ve formátu 3+1 do Přelouče. Buldoci byli nalosováni od skupiny s Libercem, Pardubicemi a jejich bílým týmem a domácí Přeloučí.

V první utkání buldoci nastoupili proti dalekému Liberci. Po počátečním rozkoukávání a prvním relativně rychle inkasovaném gólu se buldoci oklepali a dostali se postupně ke své aktivní hře a převzali otěže zápasu. Po hattricku Samuela Peška a dvou brankách Jakuba Cebáka tak nakonec zápas s Libercem jasně ovládli 5:1.

V dalším zápase nastoupili buldoci proti bílému týmu Pardubic. Ve vyrovnaném zápase se podařilo buldokům strhnout vítězství 4:3 na svou stranu tentokrát díky dvěma gólům Antonína Jůzy a Jakuba Cebáka.

Ihned bez přestávky buldoci nastoupili k dalšímu a poslednímu zápasu ve skupině proti domácí Přelouči. Zpočátku těžili buldoci z toho že byli ještě rozjetí z předchozího zápasu a aktivní hrou se ujali vedení 3:1 po dvou gólech Jakuba Cebáka a proměnném úniku Radka Kočaříka zakončeného bekhendovým blafákem. S přibývajícím časem ale buldokům začaly trochu docházet síly, když byl tým navíc oslaben absencí Antonína Jůzy pro problémy s dechem a bolestí hlavy. Tým tak střídal pouze 3 útočníky a dva obránce. Soupeři se pak po chybné rozehrávce podařilo chvíli před koncem vyrovnat na 3:3.

Díky dalším výsledkům ale buldoci vyhráli svoji skupinu.

V posledním zápase turnaje pak buldoci nastoupili v neoficiálním finále proti nejlepšímu týmu z druhé skupiny „modrým“ Pardubicím. V zápase měli buldoci mírnou převahu, nicméně obrovský a dobře chytající brankář soupeře byl pro ně dlouho nepřekonatelnou překážkou. Překonat se ho podařilo jen jednou Samuelu Peškovi a Jakubovi Cebákovi a tak buldoci poslední zápas v turnaji po boji prohráli 2:4 a skončili tak na neoficiálním druhém místě.

Tým se na turnaji prezentoval opět aktivní hrou okořeněnou i několika pěknými akcemi, kdy obzvláště akce Radka Kočaříka, který se již téměř klasicky pěkně uvolnil u pravého mantinelu a poté přesnou přihrávkou před prázdnou branku vyzval Jakuba Cebáka ke skórování, pak snesla nejvyšší měřítka nejen v této kategorii.

Mladší žáci se na turnaji představili v této sestavě :

Jakub Cebák, Radek Kočařík – Ondřej Matějka

Samuel Pešek, Antonín Jůza – Denis Šuranský

Dominik Maršálek

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery